Confidenţialitate

InfoCert (Tinexta Group) pătrunde pe piața din România

InfoCert (Tinexta Group) anunță că a deschis un punct de lucru în România pentru dezvoltarea pieței locale, considerată a avea un potențial ridicat în ceea ce privește digitalizarea. Decizia face parte din planul strategic de extindere internațională InfoCert, în special, în zona Europei de Est, unde compania este deja activă în țări precum Slovenia, Croația, Polonia și Ungaria.

Piața digitală din România este una dintre cele mai dinamice și cu cea mai rapidă creștere din zona Europei de Est.

„Suntem de departe cel mai mare prestator de servicii de asigurare a încrederii calificat din Europa, iar clienții noștri ne apreciază pentru capacitatea de a face ca transformarea lor digitală să devină „pragmatică” . Acest lucru se întâmplă deja și în România, o piață cu potențial mare de creștere.” declara Michele Lavizzari, director de dezvoltare internațională al InfoCert (Tinexta Group).

„În special, semnificativ este interesul sectorului bancar și financiar față de soluțiile de integrare digitală și de creditare instantanee a clienților. Este un domeniu în care ne mândrim deja cu referințe locale la nivel înalt: sucursalele naționale ale unor companii de credit globale.

De asemenea, contacte și negocieri promițătoare sunt deja în curs de desfășurare cu diverse companii din domeniul asigurărilor, al sănătății și al utilităților”, a declarat Adrian Moraru, Director de Vânzări InfoCert România.

InfoCert – Tinexta Group este o autoritate de certificare la nivel european, activă în peste douăzeci de țări. Compania oferă servicii de digitalizare, eDelivery, Semnătură digitală și servicii de conservare digitală și este operator acreditat AgID privind identitatea digitală în cadrul SPID (Sistemul public de gestionare al identității digitale).