Confidenţialitate

#influencerpentruRomania – campania pornită de Cosmin Seleși prin care fiecare cont de Facebook sau Instagram poate devenit influencer pentru brandul preferat

Într-o perioadă cu multe incertitudini există certitudinea că avem nevoie unii de ceilalți pentru a rezista și a depăși încercările, nu doar din punct de vedere sanitar, dar și economic. Pornind de la ideea că brandurile românești fac eforturi să supraviețuiască și să își păstreze angajații, Cosmin Seleși a pornit o amplă campanie care își propune să transforme fiecare posesor de cont de Facebook sau Instagram într-un influencer pentru brandul lui preferat.

Cosmin Seleși îi va ajuta prin promovarea gratuită a 20 dintre acestea. Invitat prin telefon în Clubul de Seară, Cosmin Seleși a povestit cum a pornit campania și mai ales cum va continua:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mecanismul campaniei este simplu:
* Alegi brandul tău preferat
* Faci o postare pe Facebook sau Instagram în care explici de ce vrei
să susții acel brand
* Dai TAG brandului, pui #influencerpentruRomania și apoi TAG lui
Cosmin pe Facebook/CosminSelesiActor sau Instagram/CosminSelesi
* Cosmin alege brandurile și le promovează pe conturile sale de
socializare.

În prima săptămână de campanie, mai multe persoane publice au răspuns pozitiv inițiativei și s-au implicat în promovarea campaniei #influencerpentruRomania. Peste 100 de branduri românești au fost propuse până acum prin #influencerpentruRomania.