Infertilitatea – între DEZAMĂGIRE şi NEGLIJENŢĂ (P)

Timpul nu ne mai ajunge pentru nimic si cu toate astea sunt lucruri extrem de importante pe care le amanam de la o luna la alta, de la un an la altul.

Consideram ca avem timp, ca vom face un copil mai tarziu, ca nu este o problema. La urma urmei, orice femeie poate face copii; nu prin asta se diferentiaza, nu devenind mama reuseste in viata. Adevarat si fals in acelasi timp.

Dezamagirea de a se descoperi incapabila sa aiba copii, sa-si implineasca menirea de a fi «mama» poate darama chiar si pe cea mai puternica femeie din lume.

Una dintre cele 5 cauze majore de infertilitate o reprezinta infectiile urinare repetate si netratate… si brusc ne amintim tot ce ne spunea mama: ‘imbraca-te, nu te juca cu sanatatea ta, ai grija sa nu racesti, nu umbla desculta, nu te neglija!’

Infectiile urinare sunt frecvente la fetite incepand cu varsta de 10 ani. Repetate, netratate sau diagnosticate tarziu, acestea deprima imunitatea organismului care este apoi predispus la mai multe infectii sau suprainfectii, ce se raspandesc si afecteaza organele invecinate.

In timpul unei infectii urinare se produc inflamatii locale ale cailor urinare (uretra, vezica, uretere) care determina aparitia de aderente la organele aparatului reproducator din imediata apropiere -uter, trompe uterine. Aceste aderente limiteaza functionarea normala a organelor care nu isi mai pot indeplini corect rolul in cadrul procesului de reproducere.

Este foarte important de stiut ca de multe ori infectiile urinare nu produc simptome (asimptomatice) si de aceea nu pot fi depistate decat prin analize de urina. Este indicat ca aceste analize sa fie repetate de minim 2 ori pe an sau ori de cate ori se banuieste posibilitatea aparitiei unei infectii urinare.

URACTIV TEST – Testeaza-te ACASA in 30 secunde!

Uractiv Test – depisteaza infectiile urinare la orice varsta. Acest test este similar cu cele ce se efectueaza in laborator !

URACTIV TEST – se ofera CADOU la achizitionarea unui produs din gama URACTIV – ideal pentru mentinerea sanatatii tractului urinar.

Gama URACTIV contine produse naturale special formulate pentru adulti si copii:

Uractiv sirop – copii +1

Uractiv junior cps – copii +7 ani

Uractiv Mami – femei insarcinate si care alapteaza

Uractiv capsule – adulti

Uractiv drink – adulti

URACTIV – RAPID , EFICIENT, VIZIBIL in infectiile urinare la orice varsta!

URACTIV Test – nu lasa o simpla neglijenta sa-ti distruga bucuria de a fi mama!