Indila aterizează sâmbătă în România

Indila va pleca de la Paris cu destinaţia România cu o zi înainte de data concertului de la Bucureşti.

Sâmbătă, imediat după aterizarea avionului pe aeroportul Henri Coandă, Indila, însoţită de soţul şi în acelaşi timp producătorul ei, Pascal Koeu, va fi întâmpinată de două gărzi de corp şi va fi condusă cu o limuzină de lux neagră spre hotelul de 5 stele din centrul Bucureştiului.

Indila a solicitat expres ca maşina să aibă ferestre fumurii.

Timp de trei zile, Indila va avea la dispoziţie apartamenul prezidenţial şi va beneficia de servicii hoteliere complete, incluzând accesul la centrul spa. Pentru că iubeşte trandafirii albi şi roşii, apartamentul Indilei va fi decorat cu aranjamente florale speciale.

Indila va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie, când va susţine două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

Indila, vocea divină, la Bucureşti

Despre Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, se spune că are ‘o voce divină, care îţi rămâne în minte’.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei, Pascal Koeu, este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, ‘Derniere Danse’.

Primul ei album, ‘Mini World’, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, ‘S.O.S’, se bucură de acelaşi succes.

Indila cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

În deschiderea concertului Indila de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.

Concertele Indila din România sunt prezentate de Europa FM