Confidenţialitate

Incredibilul „The Rolling Stones – Havana Moon”, la Bucureşti

23 septembrie 2016 va fi o dată istorică pentru fanii The Rolling Stones! Filmul „The Rolling Stones – Havana Moon” va avea o singură proiecție globală în data de 23 septembrie, iar Cine Globe Titan este printre puținele multiplexuri din lume alese să transmită acest film.

The Rolling Stones a devenit prima trupă de rock care a susținut cel mai mare concert în aer liber din Havana, Cuba. Concertul, regizat de renumitul Paul Dugdale, va putea fi vizionat în data de 23 septembrie în doar câteva cinematografe selectate din toată lumea, printre care se numără și Cine Globe Titan.

Show-ul The Rolling Stones din Cuba a fost un moment incredibil pentru cubanezi chiar și după ce Vaticanul și-a exprimat dezacordul unui show rock’n’roll în Cuba.

Filmul va evidenția momentul istoric creat de The Rolling Stones în Havana, iar spectatorii vor avea ocazia să îl asculte pe Mick Jagger interpretând live unele dintre cele mai îndrăgite piese ale formației.

„În sfârșit vremurile se schimbă, Cuba, suntem atât de fericiți să fim aici,” a spus Mick Jagger înainte de a începe concertul.

Experiența cinematografică „The Rolling Stones – Havana Moon” va putea fi trăită și de fanii din România, la Cine Globe Titan, biletele pot fi achiziționate online pe www.cineglobe.ro.

Vizitatorii europafm.ro pot câştiga una din cele 2 invitaţii duble la „The Rolling Stones – Havana Moon” la Cine Globe Titan, simplu, în secţiunea concursuri online.