Confidenţialitate

Câştigă una din cele 2 invitaţii duble la „The Rolling Stones – Havana Moon” la Cine Globe Titan

Europa FM îţi oferă şansa să câştigi, prin tragere la sorţi, una din cele două invitaţii duble la „The Rolling Stones – Havana Moon”, pe 23 septembrie, la Cine Globe Titan, aflat în Bucureşti.

Una dintre cele mai importante zile din istoria muzicii rock a avut loc în primăvara acestui an, când The Rolling Stones a devenit prima trupă de rock care a susținut cel mai mare concert în aer liber din Havana, Cuba.

Concertul regizat de renumitul Paul Dugdale va putea fi vizionat în data de 23 septembrie în doar câteva cinematografe selectate din toată lumea, printre care se numără și Cine Globe Titan.

Concertul a fost filmat în luna martie 2016, când formația de rock a cântat în aer liber în fața a câteva sute de mii de oameni în capitala Cubei.

Filmul „The Rolling Stones – Havana Moon” va avea o singură proiecție globală în data de 23 septembrie, iar Cine Globe Titan este printre puținele multiplexuri din lume alese să transmită acest film.

Show-ul din Cuba a fost un moment incredibil pentru cubanezi chiar și după ce Vaticanul și-a exprimat dezacordul unui show rock’n’roll în Cuba.

Filmul „The Rolling Stones – Havana Moon” va evidenția momentul istoric creat de The Rolling Stones în Havana, iar spectatorii vor avea ocazia să îl asculte pe Mick Jagger interpretând live unele dintre cele mai îndrăgite piese ale formației.

 

Concurs câștigat de Andreea Moise și Micu Georgiana