Confidenţialitate

Încoronarea Regelui Charles al III-lea: Imagini cu cele mai importante evenimente ale zilei | GALERIE FOTO

Ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea, un eveniment mult așteptat de toată lumea, a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, iar evenimentul a fost transmis LIVE de televiziunile britanice, dar și pe canalele de YouTube și Twitter ale Casei Regale.

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă au pornit de la Palatul Buckingham spre Abația Westminster Abbey, acolo unde au fost încoronați pe rând, mai întâi Regele Charles, iar apoi Regina Consoartă. La finalul Ceremoniei de Încoronare, Regele și Regina, dar și familia regală s-au întors la Palatul Buckingham unde au urmat Salutul Regal al militarilor britanici pentru Rege și salutul de la balconul Palatului Buckingham, dar și show-ul aviatic.

Procesiunea Regelui

Ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea și a Reginei Camilla

Încoronarea Reginei Camilla

Întoarcerea la Palatul Buckingham

Salutul Regal al Armatei Marii Britanii

Salutul Regelui de la balconul Palatului Buckingham și show-ul aviatic

God Save the King

Surse foto:

  • YouTube / The Royal Family
  • YouTube / The Royal Family Channel
  • YouTube / Sky News
  • Twitter / The Royal Family

Ai ratat Ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea? Redacția Europa FM a susținut sâmbătă un LIVE UPDATE în online pentru ca tu să nu pierzi niciun moment important: Încoronarea Regelui Charles al III-lea. De la Procesiunea Regelui și Ceremonia de Încoronare la salutul din balconul Palatului Buckingham și show-ul aviatic | VIDEO și FOTO

Mulțumim că ai fost pe aceeași frecvență cu noi, Radio Europa FM!