Confidenţialitate

Incident violent în traficul din București: Un șofer este blocat și agresat cu o crosă de golf | VIDEO

Sindicatul Polițiștilor, EUROPOL, a publicat azi, pe 21 iunie, imaginile unei agresiuni șocante: șoferul unei mașini este blocat în trafic și agresat apoi cu o crosă de golf. Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar penal.

Incidentul a avut loc duminică seara, pe 20 iunie,în jurul orelor 21.00, pe un bulevard intens circulat din București. Un alt șofer a filmat cum șoferul unui Logan este blocat de șoferul unei mașini de lux, BMW.

Acesta din urmă iese nervos din mașină și începe să lovească celui pe care l-a blocat folosind o crosă de golf. Nu s-a lăsat până când nu a spart geamul din partea șoferului. Din mașina de lux iese și o tânără care începe să lovească cu picioarele cealaltă portieră a mașinii.

Motivul scandalului nu este cunoscut, scrie Sindicatul EUROPOL pe a cărui pagină de socializare a fost postat filmulețul. Poliția Capitalei a anunțat că s-a autosesizat și că a identificat şoferul. Acesta are 35 de ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere, lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice.

Foto/ captura Facebook Europol