Confidenţialitate

Început de an în forță pentru luptătorul K1 Andrei Stoica

Andrei Stoica a câștigat în weekend confruntarea cu Pavel Voronin,  în  Franța, in cadrul galei “La nuit des Gladiateurs”.

Main event-ul galei din Marsilia i-a pus față în fată pe cei doi luptatori, meciul fiind o revanșă cerută de Pavel Voronin, învins în octombrie 2015 de Andrei Stoica.

Andrei Stoica: “A fost primul meci din an și a contat enorm pentru mine sa fie o victorie. Sper ca succesul cu care am debutat în acest an să mă urmeze până la final.Am deja programate încă trei meciuri pentru lunile următoare. Sunt confruntări grele care necesită o pregătire extrem de serioasă. Mulțumesc  antrenorului meu Andrei Mircea și tuturor celor din staff-ul meu.

La gala din Marsilia au luat parte zeci de români care au venit să-l susțină luptătorul din România supranumit si Mister KO.

Andrei Stoica (29 ani) se poate lăuda cu un record greu de atins. Sportivul român a fost neînvins vreme de 3 ani, până la confruntarea cu spaniolul Jorge Loren.De șapte ani, Andrei face spectacol în ringul de kickboxing, la categoria profesioniști. Stoica și-a câștigat renumele și aprecierea în Europa prin loviturile de KO aplicate din primele minute ale meciurilor.

Adversarul lui Mister KO, Pavel Voronin, este un luptător de temut, recunoscut la nivel internațional. Despre sportivul de peste Prut se știe că a învins în majoritatea meciurilor prin KO, ceea ce i-a adus supranumele de Pitbulul din Moldova.