Incepe o noua campanie Ecobanca

În următoarele trei luni, bucureştenii care predau electronice, electrocasnice, baterii şi acumulatori vechi, în punctele de colectare speciale, vor fi premiaţi cu aparatură nouă.

În Capitală, timp de trei luni, puteți preda deșeurile în şase puncte de colectare.

Patru dintre acestea le veți găsi în acest sfârșit de săptămână la intrarea Charles de Gaule a Parcului Herăstrău, în Parcul Carol, Parcul Tineretului şi respectiv în Parcul Circului. Celelalte două, dar și întregul traseu al punctelor de colectare Ecobanca îl găsiți pe site-ul campaniei – www.ecobanca.ro.

În momentul înscrierii, veți primi un card, iar în schimbul echipamentelor şi bateriilor uzate predate, veți fi recompensat cu puncte. Cel mai mare punctaj – 35- se acordă la predarea unui frigider, congelator sau unei maşini de apălat.

La finalul campaniei, pe 15 septembrie, în funcție de numărul de puncte acumulate, fiecare participant are dreptul să îşi aleagă un singur produs din cele oferite ca premiu. Spre exemplu, pentru cel mai mic premiu – un aparat foto – este nevoie de 300 de puncte, iar pentru cel mai mare – o combină frigorifică – de 1.500 de puncte.

Dacă aveți echipamente uzate care depășesc 20 de kg, le puteți depune la punctele de colectare mobilă sau puteți cere ridicarea acestora direct de la domiciliu.