Începe Gala HOP la Costinești / Andrea Gavriliu, coordonator workshop: „Orice actor se luptă cu o dualitate, o ușoară schizofrenie”.

S-a dat startul Galei Tânărului Actor – HOP -2014. Andrea Gavriliu coordonează anul acesta workshop-ul din cadrul Galei. În cele 4 zile cât va dura concursul de la Costinești, va pregăti un spectacol coregrafic pe muzica anilor 80, hituri remixate de Mihai Dobre de la Șuie Paparude.

Dacă anul trecut Vlaicu Golcea a realizat în cadrul Galei HOP spectacolul ‘Hai iu iu, NU hey you, you’ pe baza pieselor remixate ale Mariei Tănase, anul acesta vine rândul actriței și coregrafei Andrea Gavriliu să pună în scenă un show pe muzica anilor 80, remixată – AUDIO 1.

Adrea Gavriliu spune că regizorul Radu Afrim, directorul artistic al Galei HOP 2014, a venit cu ideea ca spectacolul de anul acesta să fie unul bazat pe dans – AUDIO 2.

La sfârșitul celor 4 zile ale Galei HOP, Andrea Gavriliu va prezenta o primă formă a acestui show ce va avea ca temă ‘ideea de dualitate specifică fiecărui actor, identitatea civilă versus existența lui scenică’ – AUDIO 3.

Andrea Gavriliu s-a născut în 1985, la Sfântu Gheorghe. Este absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din cadrul Universității ,,Babeș Bólyai’ Cluj-Napoca, secția actorie română, clasa profesorului Bács Miklós. Rolul său de debut a fost Gabriela, din ,,Referințele la Dali mă excită’, de José Rivera, în regia Mirunei Dinu.

Gala Tânărului Actor HOP 2014 se desfășoară între 9 și 12 septembrie – AUDIO 4.