Confidenţialitate

Incepe Enduro Panorama 2014

La sfârșitul acestei săptămâni, aproximativ 400 de motocicliști vor da startul ediției cu numărul 6 a Enduro Panorama. Traseul din Ținutul Pădurenilor se întinde pe o distanță de 250 km și străbate teritoriul comunelor hunedorene Ghelari, Toplița, Bunila și Lelese.

La competiția ce are loc în munții Poiana Ruscă sunt așteptați iubitori de sporturi extreme și adrenalină din țări precum Suedia, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Cehia, Polonia, Germania, Austria, Ungaria, Serbia, Ucraina, Italia, Republica Moldova și Statele Unite ale Americii. Din punct de vedere al dificultății traseului, concursul este considerat de către motocicliști unul dintre primele 5 din lume și de departe cel mai bun din România.

Startul competiției va avea loc vineri, 2 mai, începând cu ora 15 când vor avea loc calificările și stabilirea timpilor de start, iar dumincă, ora 19, va avea loc festivitatea de premiere. Concursul Enduro Panorama este dedicat atât riderilor profesioniști, cât și amatorilor și se va desfășura pe tot parcursul weekend-ului. Pe lângă clasele A-expert și B-hobby, anul acesta organizatorii au adăugat clase noi pentru veterani, tineri sub 18 ani, doamne și domnișoare.

Evenimentul organizat de MotoClub ‘Haita’ din Deva și Pensiunea Panorama din Ghelari oferă concurenților premii în valoare de 5000 euro. Și anul acesta, pe platoul Pensiunii Panorama vor fi prezenți mai mulți pasionați de enduro printre care Dani Oţil sau campionul României, Kovacs Ervin.