Confidenţialitate

Încep vânzările pentru Dacia Spring

În direct la Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate, Dan Vardie, directorul AutoPro, a anunțat că Dacia va începe vînzările pentru modelul său electric.

„Nu trebuie nici un aconto. Înscrierile se fac on-line, doar cu o carte de credit, ca la închirierea unei mașini!”, a precizat Denis Le Vot, președintele Dacia, pentru AutoPro.

Denis Le Vot a explicat că, înscrierea este făcută astfel este „din dorința de vedea cât de mare este potențialul de doritori”. Ulterior fiecare dintre cei înscriși va fi contactat de un dealer care va valida înscrierea printr-un acconto de 5%– în masura în care cel înscris este cu adevărat interesat. Într-un termen de timp, după plata acconto-ului se deblochează suma de pe card. Și în cazul în care doritorul renunță la rezervare, banii vor fi deblocați.

Procedura în acest moment pentru celelalte modele la rezervarea on-line este cu plata unui acconto de 500 Euro. Însă la Spring, lucrurile sunt ușor diferite. În orice fel vom face calculele, acconto-ul de plătit de dealer nu va fi sub 1000 Euro, în linie cu prognoza AUTOpro făcută cu câteva săptămâni în urmă.

Dacia Spring are la bază o mașină electrică din China, (numită Renault K-ZE) și va ajunge la clienți anul viitor.

Are patru locuri și cinci uși. Dimensiunile sale sunt de numai 3,73 m lungime, 1,62 metri lăţime (fără retrovizoare) şi 1,51 m înălţime. Mașina de oraș cu aspect de SUV are o autonomie reală între 150 și 170 km.

Citește articolul complet pe autopro.ro