Confidenţialitate

Încep lucrările de racordare a Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti la Şoseaua Petricani

Lucrările de racordare a Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti la Şoseaua Petricani vor face și mai greu traficul în deja aglomerata zonă de nord a Capitalei.

De miercuri, 12 septembrie, ora 10,00, intră în vigoare o serie de restricţii de circulaţie pe Șos. Petricani.

“În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi avizul Brigăzii Rutiere, începând cu data de 12 septembrie a.c., ora 10.00, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Petricani, banda I de circulaţie, aproximativ 300 de metri, sensul de mers Bd. Lacul Tei către Pipera, în zona racordării Autostrăzii Bucureşti – Braşov, secţiunea Bucureşti – Ploieşti (intersecţia cu Str. Fabrica de Glucoză)”, se arată întru-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Vor fi afectați 300 de metri, pe sensul de mers dinspre Bd. Lacul Tei către Pipera, în zona racordării Autostrăzii București-Ploiești. Nu s-a precizat când va fi ridicată restricția.

”Le solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, se precizează în comunicat.

Și pe strada Fabrica de Glucoză se circulă cu dificultate după ce au început demolările la imobile.

Artera urmează să fie lărgită la două bezni pe sens, iar lucrările vor fi executate în cel mult un an.