Confidenţialitate

Incendiu pe Aeroportul Otopeni, în zona Plecări Internaționale

Un incendiu a izbucnit azi la un fast food aflat în zona de Plecări Internaționale din Aeroportul OtopeniAeroportul Internațional Henri Coandă.

Incendiul a fost localizat şi stins după aproape o oră. Au fost evacuați călătorii din zonă.

Pe rețele sociale, unii dintre călători au criticat modul în care au primit informații despre ce se întâmplă, în timp ce aeroportul se umplea de fum.

“Organizare d-aia fină de Euro 2020 pe Aeroportul Otopeni. La Burger King are loc un incendiu ușor, dar toată zona asta de aeroport e plină de fum. Nimeni din administrație nu zice nimic de tipul bă, duceți-vă în altă zonă a aeroportului, iar unii oameni stau în fum, cuminți pe scaune.

Later Edit: Toată treaba ține de cel puțin 15 minute. Noi acum stăm într-o zonă unde sunt geamuri deschise.

Later Edit 2: Un singur tip urla pe hol sa coboram la parter. Momentan suntem cateva sute de oameni intr-o sala. A anuntat dupa jumatate de ora in boxe sa ne strangem toti la o poarta. Atat. Nicio informatie, nimic.

Later Edit 3: Dupa 50 de minute de liniște și fum, lucrurile au revenit la normal. În continuare oamenii de la butoanele aeroportului nu au comunicat ce s-a întâmplat. Ne îmbarcăm și plecăm spre Praga. Revin cu postări mai pozitive”, povesteşte bloggerul Mariciu pe pagina lui de Facebook.

“Deocamdată niciun anunț prin stație, s-au deschis geamurile și am fost izolați într-o aripă a aeroportului” – este un alt comentariu al unei persoane aflate în această dimineață pe Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au transmis că, în momentul incidentului, în zona de îmbarcare erau 2.300 de pasageri, fiind evacuaţi din zona de restaurante aproximativ 590 de pasageri.

”Important este că traficul de pasageri nu este afectat semnificativ”, au transmis reprezentanţii CNAB.