Confidenţialitate

București: Incendiu într-un tramvaiul în zona Eroii Revoluției a fost stins. Circulația este blocată pe liniile 1 și 10 | FOTO

A avut loc un incendiu la un tramvai în zona Eroii Revoluției. La fața locului au acționat trei autospeciale de stingere și două echipaje SMURD, dar și un echipaj de descarcerare. În decurs de aproximativ 30 de minutem incendiul a fost stins, iar tramvaiul va fi tractat de un vehicul STB.

UPDATE 15:52. STB: În momentul de față, circulația tramvaielor din liniile 1 și 10 este blocată pe ambele sensuri, precum și circulația autobuzelor din liniile 116, 141, 232 și 610

„La ora 14:55, pe Șoseaua Olteniței, în stația Ilie Opriș, sens Piața Sudului, la un tramvai din linia 1 s-a declanșat un incendiu. La fața locului au ajuns pompierii, au intervenit și au stins incediul.

În momentul de față, circulația tramvaielor din liniile 1 și 10 este blocată pe ambele sensuri, precum și circulația autobuzelor din liniile 116, 141, 232 și 610.

Precizăm că manipulantul a intervenit în timp util cu extinctorul din dotare. Toți călătorii s-au autoevacuat.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, imediat ce tramvaiul va ajunge la depou, se va constitui o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun pentru evitarea altor evenimente de acest gen”, transmite STB.

UPDATE 15:45. Incendiul a fost stins

Incendiul a fost stins. Pentru stingere, echipajele ISU BIF au acționat cu autospeciale de stingere cu apă și spumă. Tramvaiul urmează a fi tractat de un vehicul al STB.

Știre inițială

ISU București-Ilfov transmite că sunt degajări mari de fum, iar flacăra nu se mai observă. Nu există victime în acest moment, iar traficul rutier este oprit.

Icendiul a avut loc la tramvaiul de pe linia 1, cu sensul de deplasare către Piața Sudului. Din informațiile preliminare, în interior erau 5 călători.

După ce a observat incendiul, vatmanul a acționat cu stingătoarele din dotare.

Sursa foto: ISU BIF

Sursa foto: ISU BIF

Sursa foto: ISU BIF

Citește și: Șeful NATO: Monitorizăm situația. Nu există indicii că incidentul din Rusia a fost un atac deliberat | AUDIO