Confidenţialitate

Incendiu la un depozit de la marginea orașului Alba Iulia | VIDEO

Un incendiu cu o degajare mare de fum a stârnit panica printre locuitorii de la marginea orașului Alba Iulia. Detașamentul de pompieri intervine pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la depozitul de PET-uri, de pe A.I.Cuza.

La prima evaluare, suprafața aproximativă pe care se manifesta incendiul este de 2.000 mp. Mai multe echipaje și autospeciale cu apă și spumă acționeză la fața locului iar un mesaj Ro Alert privind fumul dens, vizibil de la mare distanță, a fost trimis locuitorilor.

În ajutorul pompierilor din Alba au fost trimise 4 echipaje de stingere din Bihor, Cluj, Timiș și Hunedoara.

Incendiul a fost lichidat, după mai bine de trei ore, iar acum se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative și stingerea ultimelor focare ascunse rămase.

Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 80 de pompieri, din 6 județe, cu 23 de mijloace tehnice ( autospeciale de prima intervenție și comandă, autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma de salvare de la înălțime, autospeciala de descarcerare, autospeciala de cercetare CBRN)

Din fericire nu s-au înregistrat victime ca urmare a incendiului produs. Incendiul s-a manifestat pe amplasamentul unui operator economic în suprafață de 11000 mp pe care erau depozitate aprox. 3000 de tone de deșeuri reciclabile.

Foto: ISU Alba