Confidenţialitate

Incendiul de la Prefectura Suceava, sub control | AUDIO

Incendiul care a izbucnit în această dimineață la acoperişul Palatului Administrativ a fost localizat de pompieri iar situația este acum sub control, au anunțat reprezentanții ISU Suceava, citați de Agerpres. Flăcările au afectat acoperişul clădirii în care își desfășoară activitatea Prefectura dar și Consiliul Județean Suceava pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a anunțat că pompierii au intervenit cu cel puțin 6 autospeciale și o autoscară, dar la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD.

„Incendiul se manifestă pe întreaga suprafață a acoperișului. Intervenim la fața locului cu mai multe autospeciale. În momentul de față sunt în jur de șase dar se vor suplimenta până când vom avea suficientă apă ca să lichidăm incendiul. Avem la fața locului și două ambulanțe SMURD, din fericire, până în acest moment nu s-au înregistrate victime. După ce vom localiza și lichida incendiul vom stabili și cauza probabilă a izbucnirii acestui incendiu”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexandru Neagu