Confidenţialitate

Incendiu de proporții în Afumați – VIDEO

ACTUALIZARE: „Sunt patru persoane cu atac de panică ajunse la ambulanţele SMURD. Populaţia din zonă este sfătuită să se îndepărteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum să închidă ferestrele locuinţelor”, transmit reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov.

ACTUALIZARE: Cetățenii au fost anunțați prin sistemul Ro-Alert cu privire la incendiul de amploare de lângă un centru comercial din comuna Afumați, județul Ilfov, ei fiind sfătuiți să evite zona pentru a permite accesul echipajelor de intervenție. Aproaoe 30 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul.

„Incendiu complex comercial Soș. București-Urziceni, zona Doraly, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție. DSU -IGSU”, este mesajul pe care l-au primit cetățenii prin sistemul Ro-Alert.

La locul intervenției au fost direcționate 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două echipaje de descarcerare și trei echipaje SMURD, informează ISU București-Ilfov.

Potrivit sursei citate, fumul este deplasat de curenții de aer către Șoseaua de Centură.

Pompierii intervin, la ora transmiterii știrii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumați, pe o suprafață de aproximativ 3.000 de mp.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3000 mp. La fața locului au fost trimise 17 autospeciale de stingere, 3 autoscări, potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență.

Potrivit primelor date, incendiul este localizat la un depozit de lângă Complexul DORALY din Afumați, județul Ilfov. Spațiul comercial se întinde pe o suprafață de 3000 mp și există riscul propagării rapide.

Pompierii intervin, la ora transmiterii știrii, pentru a stinge incendiul, informează ISU București-Ilfov.

17 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori și 3 autoscări intervin, la ora transmiterii știrii, în comuna Afumați, județul Ilfov.

Potrivit ISU București-Ilfov, flăcările se propagă rapid. Până în prezent, nu sunt informații privind posibile persoane rănite.