Confidenţialitate

București: Alte peste 60 de magazine de la metrou, desființate

Continuă operațiunea de desființare a spațiilor comerciale amplasate ilegal la  metrou. Încă 63 de astfel de gherete au fost desființate aseară în 10 stații de metrou din diferite sectoare ale Capitalei. 7 dintre stațiile de metrou vizate erau în sectorul 4:  Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi.

Într-o postare pe Facebook, ministrul transporturilor a salutat faptul că primarii din sectoarele 1, 2,4 și 6 au continuat în ultimele 2 săptămâni acțiuni ample de desființare a magazinelor ilegale.

“Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai dezvăluit faptul că Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5. „Sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând”, a precizat Drulă.