În ziua alegerilor, bucureștenii se declară neîncrezători în candidați

În miezul zilei, în timp ce votul în alegerile locale e în plină desfășurare, locuitorii Bucureștiului par în continuare puțini convinși de forța candidaților sau de utilitatea votului.

Iată ce au declarat cei cu care s-au întâlnit reporterii Europa FM:

„Nici nu mai știi cu cine să votezi.. am pe câțiva  în minte, dar dacă ar fi după mine, nu aș vota niciunu’.  Aici nu se schimbă nimic, decât dacă îi arestează pe toți și le dă drumul când or muri.”

„Nu merg la vot și n-o să merg niciodată. Nu merită. Hoții sunt hoți. Pui hoții, scoți hoții.”

„Diseară o să merg. Nu am nicio idee cu cine o să votez. Nu am urmărit nimic, sunt pe altă lume.  O să văd la fața locului și decid așaaa.. aiurea.”

„Nu am fost și nici n-o să merg. Nu sunt cu politica, nu mă uit la televizor, nu mă interesează. Și dacă votam, tot nu ieșea cu cine voiam eu. Sunt anti-politică.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

„Am fost, cu gânduri bune, să fie o schimbare pentru copiii noștri. ”

„Nu s-a schimbat până acuma, ce să se schimbe de acum încolo? Nici campanii așa, nu prea am văzut.”Am fost deja la vot, de dimineață.”

„Am fost la vot de dimineață, mama m-a convins. Ea mi-a zis pe cine să votez. ”

„Ce să facem , nu trebuie să votăm ? O fi bun, o fi rău… Da io zic: băi, fratele meu, ce faci cu atâta avere? Furi, furi, furi! Până când, până când?! Tineretul să îi scoată pe toți. Să ieșim în stradă. Să îi doborâm pe toți. Ceaușescu?! L-am iubit.”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS