Confidenţialitate

În Clubul de Seară, Mark Stam spune că “e ok să nu fii ok” | AUDIO

Invitat în Clubul de Seară, la Europa FM, Mark Stam a lansat piesa ”E Ok”, înregistrată alături de Sore.

Artistul îi încurajează pe toți cei care trec prin momente mai puțin fericite și le transmite că este ok ca în viață să existe și perioade mai grele.
În direct cu Toader Păun, artistul a mărturisit cu sinceritate că lunile de pandemie nu au fost tocmai simple, însă i-au permis să scrie mai multe piese care urmează să fie lansate în lunile următoare.

Piesa ”E Ok” a fost compusă de Mark Stam, 911 și Alex Turcu, versurile au fost scrisă de Mark, iar producția a fost realizată de 911 și Alex Turcu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Videoclipul Mark Stam feat. Sore – E Ok

Mark Stam , pe numele real Marius Stamatin, este artist, autor și dansator din Republica Moldova. De când era mic a fost atras de muzică și a învățat singur, din tutoriale online, să cânte la chitară și la pian. Proiectul său muzical a început în 2017 și a avut o ascensiune fulminantă, devenind rapid unul dintre cei mai apreciați artiști din România și din țara sa natală. Primul lui single, Impar, a ocupat primele locuri în topurile radiourilor, dar și pe platformele digitale, timp de mai multe luni. Mark a avut concerte în toată țara și a bucurat milioane de oameni cu muzica sa, cu personalitatea lui încântătoare și cu show-urile pline de energie. În 2018, piesa Doar noi, lansată în colaborare cu Alina Eremia, a avut rezultate importante atât pe radio, cât și pe tv. Vina mea, Nesimțit, Ultima oară, Ca să fii fericit (feat. AMI), și Dependența mea sunt doar câteva dintre lansările cu care artistul a continuat să-și cucerească fanii.