Imigrantul roman celebru in Marea Britanie nu a fost concediat

Victor Spirescu a renunțat de bună voie la locul de muncă, nu a fost concediat – au povestit pentru Daily Mail colegii lui de la spălătorie.

O singură zi a lucrat Victor Spirescu în spălătoria din Biggleswade – spun colegii lui de muncă. Ei au povestit pentru Daily Mail că după prima zi de lucru, românul s-a întors în apartamentul unde locuia alături de colegii de muncă, și-a făcut bagajul și a anunțat că pleacă la Londra, să își viziteze fratele. Nimeni nu mai știe acum nimic de el, deoarece nu poate fi contactat pe telefonul mobil din România, care este închis.

Chiar și conducerea spălătoriei a confirmat că nu l-a concediat pe muncitorul român.

Cotidianul The Times a scris că șeful lui Victor Spirescu l-ar fi dat afară de la spălătorie pentru că vorbea prea mult la telefon în timpul serviciului. Era foarte des sunat de membri familiei și mai ales de jurnaliști.

De când a ajuns în Marea Britanie, Victor Spirescu a făcut turul televiziunilor britanice. Într-o intervenție televizată, el spunea că nu îi place să lucreze la spălătorie. I-ar plăcea mai mult în construcții, domeniu în care are experiență.

Victor Spirescu a aterizat pe aeroportul Luton din Londra pe 1 ianuarie, de cum au fost ridicate restricțiile pe piața muncii pentru români și bulgari. A fost întâmpinat de un politician și de o mulțime de jurnaliști care se așteptau la o adevărată invazie a muncitorilor din Europa de est.