Confidenţialitate

iMapp Bucharest ​ este câștigător la Premiile AV AWARDS, decernate la Londra

iMapp Bucharest ​ este câștigător la Premiile AV AWARDS – categoria „AV IN ACTION” 2020.


iMapp Bucharest​ – unul dintre cele mai importante evenimente de video mapping din lume, organizat de Creart – instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București a fost declarat câștigător al categoriei „AV IN ACTION” la Premiile AV AWARDS din Londra, în cadrul unei ceremonii virtuale online care a avut loc pe 20 noiembrie.

Campania internațională de solidaritate “One World. One Heart.” care a fost lansată anul acesta de iMapp Bucharest, în carantina generată de pandemia de COVID-19, a fost aleasă de public ca fiind marea câștigătoare a acestei categorii din cadrul celei mai importante competiții internaționale de renume – AV AWARDS, care recunoaște și premiază excelența în ​ întreaga industrie audiovizuală, organizată de​ AV MAGAZINE​ din Marea Britanie.

Având în vedere pandemia care a afectat întreaga planetă, echipa revistei AV MAGAZINE a dorit să evidențieze inovația și ingeniozitatea de care au dat dovadă specialiștii și artiștii din comunitatea audiovizuală de-a lungul acestei perioade.

Astfel, organizatorii Premiilor AV AWARDS au introdus o nouă categorie în competiție –​ “AV IN ACTION”, unde evenimentul​ iMapp Bucharest a fost finalist​ anul acesta, alături de nume precum​ CIE Group, Clevertouch, Harman, NowSignage, One Digital Signage, Phoenix Audio și Unilumin.

Câștigătorul premiului “AV IN ACTION” a fost desemnat prin​ votul publicului, dintre cei opt finaliști internaționali și a fost anunțat în cadrul ceremoniei virtuale a AV AWARDS din data de 20 noiembrie 2020: România a câștigat prin iMapp Bucharest titlul „AV IN ACTION” și a ajuns pe podiumul uneia dintre cele mai importante competiții internaționale dedicate industriei audiovizuale din lume!​