Imagini în premieră din piesa ‘Leul deşertului’, regizată de Radu Beligan (VIDEO)

Europa FM vă prezintă primele imagini surprinse la repetiţiile pentru una dintre cele mai aşteptate piese de teatru din acestă toamnă, ‘Leul deşertului’.

Protagoniştii spectacolului LEUL DEŞERTULUI, repetă în mod susţinut, sub bagheta regizorală a maestrului RADU BELIGAN, pentru premiera va avea loc pe 28 octombrie la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor).

Personajele se conturează şi prind forţă, acţiunea decurge imprevizibil, într-o manieră ce va ţine spectatorii cu răsuflarea tăiată, iar momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, completează lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distribuţie de excepţie ce îi include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMEŞ şi TANIA POPA.

Premiera LEUL DEŞERTULUI este un eveniment în sine în lumea teatrală românească, pentru că două nume simbol ale scenei lirice, RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN, joacă pentru prima oară împreună. Piesa, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Cei care nu vor fi în sală pe 28 octombrie au o nouă şansă să asiste la această reprezentaţie eveniment, pe 4 noiembrie la Palatul Naţional al Copiilor.

Click aici pentru imagini video în premieră de la repetiţii