Confidenţialitate

”Imagine” a lui John Lennon, cântată pentru UNICEF de mai multe celebrități

Legendara piesă a lui John Lennon “Imagine” a fost interpretată de numeroase celebrități care s-au alăturat unei inițiative UNICEF pentru promovarea unui viitor mai bun copiilor din întreaga lume, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Pau Gasol, David Guetta, Shakira și Neymar sunt câteva dintre figurile cunoscute care și-au împrumutat vocea pentru a interpreta acest hit alături de sute de persoane din 140 de țări ale lumii.

Proiectul intitulat “The Unicef #Imagine project” are ca scop promovarea unui viitor mai bun pentru copiii din oricare parte a lumii și de a-i proteja de război, sărăcie, foamete și de a le oferi educație și îngrijire medicală.

“The Unicef #Imagine project” cuprinde, printre alte imagini, momentul în care cântăreața columbiană Shakira a cântat celebra piesă la sediul ONU în fața unui invitat vedetă, Papa Francisc.

Actrița indiană Priyanka Chopra, cântărețul Will.i.am, actorul Idris Elba, sau secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, se numără printre personalitățile care apar în acest videoclip, realizat de DJ francez David Guetta și de Yoko Ono.

Sloganul proiectului este “Copiii refugiați, copiii imigranților, sunt copii“, videoclipul a fost încărcat pe Youtube de pe contul oficial al UNICEF.