Confidenţialitate

Ilie Năstase, prins băut la volan

Brigada Rutieră a Capitalei a întocmit un dosar penal pe numele fostului tenisman Ilie Năstase, prins băut la volan în trafic.

Citând surse din Poliție, acesta a refuzat să se legitimeze, nu a vrut să fie testat cu aparatul etilo-test și a adus injurii agenților rutieri.

Scandalul a început în zorii zilei de vineri, în jurul orei 5.00, pe Soseaua Nordului din Capitală, când polițiștii au oprit autoturismul condus de Ilie Nastase, aflat într-o vizibilă stare de ebrietate.

Fostul tenismen a refuzat să le arate polițiștilor buletinul și nici nu a dorit să se supună testului cu aparatul etilotest, aducând și unele injurii polițiștilor.

În aceste condiții, Ilie Năstase a fost condus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, dar a fost din nou recalcitrant la adresa polițiștilor și n-a dorit să colaboreze.

Ilie Năstase ar fi fost dus cu cătușele la mâini la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare de probe biologice.

În jurul orei 7.00, el a părăsit sediul Poliției de la Udriște, fără să ofere declarații.

Nu este pentru prima dată când Ilie Năstase e prins băut la volan.

În 2011, el a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere pentru același comportament.