IGSU: Plan roșu de intervenție în Constanța, unde a avut loc un accident rutier

ACTUALIZARE 14.29: Trei persoane au murit, una este în comă, iar alte şase – şapte persoane sunt cu politraumatisme, au transmis, joi, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. În continuare traficul în zonă este complet blocat.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, în urma accidentului produs la Medgidia, trei persoane au murit şi o alta este în comă.

De asemenea, alte 6-7 persoane sunt conştiente, fiind diagnosticate cu politraumatisme.

ACTUALIZARE 13.50: Pe DJ222, în județul Constanța, între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier între un autoturism și un autobuz cu persoane.

Cel puţin 13 persoane au fost rănite, joi, în judeţul Constanţa, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi un autoturism, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului, şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului.

În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.

Din primele informații sunt și persoane incarcerate. La nivelul județului Constanța s-a activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor si 5 echipaje medicale SAJ. In sprijin, au fost solicitate și doua elicoptere SMURD.

Foto: IGSU

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS