Igor Dodon: Mizăm că noul Guvern al României va demonstra mai mult respect față de independenta și suveranitatea țării noastre. Iar mișcările unioniste vor fi tratate ca niște entități marginale și radicale, rătăcite în apele democrației

Într-un mesaj postat pe Facebook, președintele Partidului Socialiștiilor din Republica Moldova și președintele ales al Moldovei, Igor Dodon, salută victoria social democraților din alegerile parlamentare de duminică.

”Vedem că și în România stînga politică a înregistrat un succes electoral remarcabil.

Salut victoria PSD și îmi exprim speranța că liderii acestei formațiuni vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova.

Mizăm că noul Guvern al României va demonstra mai mult respect față de independenta și suveranitatea țării noastre. Iar mișcările unioniste vor fi tratate ca niște entități marginale și radicale, rătăcite în apele democrației”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Rezultate parțiale BEC după numărarea a peste 80% din voturi arată că PSD câștigă peste 45% din voturi, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS