Confidenţialitate

Idei de cadouri cool pentru bărbați (P)

În fiecare lună sărbătorim pe cineva drag, un frate, un prieten, părinți, copii, un coleg, un șef și așa mai departe. Pentru că rețeaua offline și online de socializare, a fiecăruia dintre noi, este extrem de vastă, nu există lună în care să nu avem o sărbătoare sau o petrecere la care să mergem.

De fiecare dată, însă, când vine ziua iubitului sau a soțului, inspirația pare să te părăsească și îți vine tot mai greu să alegi un cadou potrivit. De aceea, am făcut o selecție a celor mai cool cadouri pentru bărbați din care să te inspiri cu următoarea ocazie.

Un smartwatch de ultimă generație

Bărbații sunt impresionați de tehnologie, iar dacă celui căruia i te adresezi îi place și sportul, un smartwatch este, cu siguranță, un gadget pe care și-l dorește de mult. Acesta se conectează la smartphone și monitorizează funcțiile corpului – bătăile inimii, saturația de oxigen, somnul, tipurile de activitate fizică, numărul de pași și de calorii consumate pe parcursul zilei, fie în antrenamente, fie prin simpla deplasare. Un smartwatch va fi un cadou nu doar foarte cool, dar și extrem de util și apreciat de bărbatul căruia i-l vei dărui.

Un telefon inteligent

Orice bărbat deține deja un smartphone, este adevărat, însă dacă vrei să-l impresionezi cu adevărat, oferă-i un model din ultima generație cu specificații tehnice la cele mai înalte standarde. De exemplu, îi poți cumpăra un iPhone X, o variantă extrem de apreciată de iubitorii de tehnologie. Dacă ne gândim la specificațiile de bază, doar bateria care ține foarte mult și cele trei camere cu rezoluție foto de 7 și 12 MP și rezoluție video Full HD, sunt suficiente pentru a face impresie. Însă acest telefon vine și cu alte caracteristici de luat în calcul precum barometru, busolă, senzor de proximitate, amprentă și recunoaștere facială.

O bicicletă electrică

Pentru că trendul vehiculelor electrice este în expansiune și, mai ales, dacă iubitul tău adoră să iasă cu bicicleta în natură, fă-i o surpriză și cumpără-i o bicicletă electrică cu care poate parcurge mult mai mulți kilometri, fără să simtă oboseala. Mai mult decât poate intra cu ea și pe diferite tipuri de teren. Bicicleta electrică este un cadou scump și destul de personal, însă va fi o achiziție pe termen lung. În plus, o poate folosi nu doar în timpul liber, ci și pentru a se deplasa la serviciu. Acest gen de accesoriu, chiar dacă este destul de costisitor la achiziție, face economie în bugetul familie pe termen lung, dacă ne gândim că se evită cantitatea mare de combustibil pentru autoturism. Mai mult decât atât este și un mijloc de deplasare eficient și eco-friendly.

Foto: Pexels/Ron Lach