Ibrtahimovici – trei etape de suspendare în Anglia

Zlatan Ibrahimovici a fost suspendat 3 etape de la Manchester United, după ce l-a lovit cu cotul pe Tyrone Mings de la Bournemouth, care va sta și el 6 meciuri în tribune, fiindcă l-a călcat pe cap pe suedez.

Comisia de Disciplină a Federației Engleze de Fotbal a considerat că Zlatan a avut un comportament neprofesionist, căutând să se răzbune pe adversarul său. Într-un meleu la marginea careului, Mings l-a călcat cu crampoanele pe cap de Ibrahimovici, care era căzut pe gazon după ce se împiedicase de Wayne Rooney. Fotbalistul lui Bournemouth n-a fost sancționat de arbitru, care nu văzuse faza și Zlatan l-a “vânat” mai apoi tot meciul. Prima oară l-a aruncat în careu, printr-un procedeu din judo – deasemenea neobservat de arbitrii, apoi l-a lovit cu cotul în cap, la un duel aerian.

Suspendările au fost dictate după probele video, iar Ibrahimovici va rata acum meciul cu Chelsea din Cupa Angliei, precum și întâlnirile cu Middlesbrough și West Bromwich din Premier League.

Golgeterul de 35 de ani a anunțat că nu va face apel, iar Tyrone Mings nu a decis încă dacă va ataca verdictul de 6 etape de suspendare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS