IAŞI: Polițist rănit în timp ce intervenea pentru a aplana un conflict

Un polițist din Iași a fost rănit în zona capului cu o sabie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce intervenea pentru a aplana un conflict.

Un bărbat a cerut ajutor la 112, după ce fiul lui l-ar fi dat afară din casă și a început să îl amenințe cu sabia.

În cele din urmă, polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare pentru a-l calma pe bărbatul cu sabia – a spus la Europa FM, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliției Județene Iași.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au încercat să discute cu bărbatul care se manifesta recalcitrant, având asupra sa o sabie. În cadrul intervenției, unul dintre colegii mei a fost rănit ușor, în zona capului, cu acea armă albă, fiind transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol. De asemenea, polițiștii secției 4 Iași au solicitat sprijin luptătorilor SAS (Serviciul de Acţiuni Speciale) care au folosit armamentul din dotare”, a spus Anca Vîjiac.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Bărbatul care a provocat scandalul a fost transportat la spital, după ce a fost împușcat de polițiști. El s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, iar cazul său a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS