Iași: Hoții au furat din automatele Companiei de Transport Public

Automatele de bilete ale Companiei de Transport Public din Iași au devenit ținta preferată pentru hoți în ultima perioadă. Oficialii companiei susțin că atacurile vin din partea unor adolescenți teribiliști , care sunt acum cercetați de Poliție – transmite corespondentul Europa Fm, Violeta Cincu.

Automatele Companiei de Transport public din Iași, singura posibilitate pentru ca sute de ieșeni să își poată cumpăra bilete. Tonetele de bilete sunt puține, cele mai multe sunt închise sâmbăta si duminica iar taxatoarele sunt istorie. Automatele – o afacere sigură – au devenit în ultima perioadă, după cum susține purtătorul de cuvânt al Companiei de Transport Public, Adrian Mihai, ținta preferată a hoților. Metoda a fost descoperită:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În fanta pentru eliberarea bancnotelor sau în tava monezelor se introduc diferite obiecte, astfel încât pe traseu, banii sunt reținuți în pahare de plastic sau alte obicte pentru o fi colectați ulterior.”

Compania de Transport Public a cerut ajutorul Poliției. Precizăm ca oficialii transportului public din Iași au fost păgubiți și de firma prin care biletele puteau fi cumpărate prin sms. Societatea a dispărut cu tot cu banii de pe biletele ieșenilor și prejudiciul nu a fost recuperat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS