Confidenţialitate

Ialomița: Un șef din cadrul ANPC și-a dat demisia după ce a fost găsit băut la locul de muncă

În județul Ialomița, un șef din Autoritatea pentru Protecția Consumatorului și-a dat demisia după ce a fost găsit băut la locul de muncă. Este vorba despre comisarul șef adjunct, despre care șefii de la București ai Autorității aveau informații că are obiceiul să consume băuturi alcoolice în timpul programului. La Slobozia s-a deplasat joi însuși președintele Autorității pentru Protecția Consumatorului, care l-a invitat pe adjunctul sef din Ialomița să sufle în fiola.

Fostul comisar sef adjunct din Ialomița a recunoscut că a băut un pahar de vin. Horia Constantinescu, președintele Autorității pentru Protecția Consumatorului spune că vinul a fost băut în timpul programului, cu primarul din Slobozia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Horia Constantinescu afirma că nu e prima data când fostul sef adjunct al inspectoratului din Ialomița consumă alcool în timpul programului. Președintele ANPC are informații că în timpul unui control, fostul adjunct din Ialomița a consumat bauturi alcoolice. Ba mai mult, a plecat acasa cu o sacosa cu sticle pline cu alcool.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

In cadrul aceluiași control, au fost retrași de pe teren alti doi inspectori ANPC din Ialomița, pentru acțiuni de control solitare și pentru ineficienta în gestionarea sesizărilor. Seful Autorității pentru Protecția Consumatorului spune că asemanea controale vor mai fi în întreagă tara.