Confidenţialitate

Hunedoara: 4 minori, internați cu multiple traumatisme după ce au căzut de la 2 metri și jumătate înălțime într-un parc de distracții | AUDIO

Patru minori au suferit mai multe traumatisme, după ce au căzut de la o înălțime de aproximativ 2 metri și jumătate într-un parc de distracții din comuna Râu de Mori, județul Hunedoara. Din primele cercetări se pare că s-a rupt cablul tirolienei pe care se aflau.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei patru minori au suferit mai multe traumatisme. Unul dintre ei, în vârstă de 7 ani, este transportat cu elicopterul la spitalul din Hunedoara, iar alți doi la unitatea sanitară din Deva, în timp ce al patrulea minor va fi transportat cu ambulanța tot la Hunedoara. Cei patru minori, doi băieți și două fetițe, se aflau pe o tiroliană dintr-un parc de distracții din comuna Râu de Mori, județul Hunedoara, când cablul tirolienei s-a rupt. Cei patru au căzut de la o înălțime de aproximativ 2 metri și jumătate. La fața locului se află reprezentanți ai Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Bulgaria: 6 copii au ajuns la spital după ce au mâncat biscuiți infuzați cu canabis | AUDIO