Confidenţialitate

Hunedoara: Doi minori au furat o mașină și, cu poliția pe urmele lor, au condus 30 de km până când au fost opriți | AUDIO

Doi minori, unul de 15 ani, altul de 17 ani, au furat o mașină din Deva, și cu poliția pe urme, au ajuns la Hațeg, unde au fost prinși. Între cele două localități sunt în jur de 30 de km.

Cei doi minori au furat joi-noapte un autoturism care fusese parcat în Deva, având cheile de contact în interiorul mașinii.

Polițiștii au încercat să oprească mașina care circula cu luminile de întâlnire stinse pe o stradă din Deva. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar aceştia au pornit în urmărirea maşinii până la intrarea în orașul Hațeg, unde, cu ajutorul unui echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au reușit să oprească autoturismul.

Între cele două localități sunt aproximativ 30 de kilometri.

În urma legitimării conducătorului autoturismului, poliţiştii au stabilit că șoferul era un minor în vârstă de 17 ani, iar în autoturism se mai afla un minor în vârstă de 15 ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi conducere fără permis. Minorul de 17 ani va fi reținut pentru 24 de ore.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Monalise Hihn

Citește și: Târgu-Jiu: Persoanele cu dizabilități au la dispoziție un taxi social, pe care îl pot folosi în mod gratuit | AUDIO