Confidenţialitate

Hotelierii de pe litoral se întrec în oferte de vacanță | AUDIO

Ofertele speciale pentru începutul sezonului estival, lansate de hotelierii de la mare, înlocuiesc de fapt programul care se numea Litoralul pentru Toți. Până la jumătatea lunii iunie, turiștii vor plăti pentru un sejur la mare între 200 și 700 de lei. Hotelierii Anca Nedea și Aurelian Marin spun că în sudul litoralului, vacanțele sunt și mai ieftine.

„Vorbim de discountări de până la 50%. De exemplu în sudul litoralului, la trei stele, vorbim undeva de 120 de lei, pe cameră. Copiii au gratuități”, precizează Anca Nedea.

„Iar pentru un hotel de două stele, probabil că veți fi surprinși, chiar de la 99 de lei de persoană pentru cinci nopți de cazare”, o completează Aurelian Marin.

Unitățile de cazare de pe litoral funcționează cu respectarea strictă a măsurilor sanitare impuse de pandemie.  Plajele sunt și ele pregătite să îi primească pe turiști.

„Cu prețuri mici, de la 10-15 lei, șezlongul. Am pus umbrelele, după aceea trebuie să aducem șezlongurile, saltelele și cam atât. Să dăm drumul la beach-bar. Noi suntem gata cu totul”, dă asigurări Răzvan Chițan, operatorul unei plaje.

Primii turiști au profitat deja de ofertele de extrasezon. O turistă din Iași explică de ce a preferat începutul de sezon pe litoral:

“În primul rând pentru aerosoli și un pic de relaxare. Fugim din aglomerația din oraș. Profităm acum, cât putem, că suntem în concediu cu asta mică. Cu siguranță venim și în sezon”.

Sejururile pentru această perioadă a sezonului estival se cumpără, folosind chiar și voucherele de vacanță,  atât prin agențiile de turism din țară cât și direct la hotel.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ghiulfer Predescu