Confidenţialitate

Horia Brenciu lansează împreună cu JO piesa „Ochelari de soare” – VIDEO

Horia Brenciu colaborează pentru prima oară cu JO și lansează „Ochelari de soare”, o piesă fresh că o escapadă spontană din rutină.

Piesă a fost compusă de Horia Brenciu alături de Ivan Caragia, Vlad Popescu, Ana Stancu și Andreea Miclici, iar videoclipul a fost filmat la malul marii în regia lui Iura Luncașu.

„Ochelari de soare nu este doar o piesă de vară, așa cum se spune, ci și o invitație la eliberare din cotidian. Ține și de ține să-ți transformi visele în realitate. Că să faci un lucru mai nebun, cum ar fi o escapadă cu barcă pe mare, îți trebuie doar un mic imbold.

În ceea ce privește colaborarea cu JO, vă pot spune că atunci când compuneam această piesă nu știam ce partener muzical voi avea. Acum, când o ascult, nu-mi imaginez o voce, o prezență și un zâmbet mai potrivite că cele ale lui JO. Ne știm de mult timp, ne simpatizăm, consider că are un timbru absolut special și… soția mea a fost de acord să plec în valuri cu JO,” povestește Horia.

JO a cunoscut succesul cu primul sau single, „Șoapte”, care a strâns peste 20 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior super-hituri: „Mesajul meu” și „Cu un picior în răi”, dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Jorge.

Colaborarea cu Randi pentru single-ul „Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2018, JO s-a făcut remarcată cu piesă „În lipsa ta”, care a strâns peste 15 milioane de vizualizări, dar și cu lansarea a două single-uri în limba spaniolă, o premieră în carieră să, „Maria” și „Sangria”. La începutul acestei veri, artista a lansat „Răpitor”, o piesă care vorbește despre o relație toxică din care nu vrei să ieși deși știi că îți face rău.