Confidenţialitate

Horia Brenciu comentează, în direct în Deșteptarea, momentul cu Tudor Chirilă de la Vocea României – VIDEO

Prezent în emisiunea Deșteptarea, alături de Feli, pentru a lansa piesa ”Prizonier”, Horia Brenciu a comentat și momentul controversat de la Vocea României. În timpul emisiunii difuzate de postul de telviziune PRO TV, după momentul în care un concurent a dezvăluit că pictează ”nuduri și cai”, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat în boxeri, apoi și-a uat pantalonii, dar a rămas la bustul gol, și a început să-l „călărească” pe colegul de platou, Horia Brenciu.

Momentul a trezit numeroase reacții online, atât pro cât și contra.

Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audovizualului (CNA),a reacționat cu un mesaj ironic pe Facebook, neprecizînd însă și dacă forul va lua în discuție respectivul moment transmis la o oră de maximă audiență.

”Mi-a făcut plăcere să fiu nebun. Cred ca asta trebuie și voi să vă propuneți în viață, să fiți puțini nebuni. Lucrurile pe care le facem în fiecare zi în viața noastră, dacă sunt mereu la fel, nu mai e nicio scânteie”, a spus Horia Brenciu.

“O copilărie” consideră Horia Brenciu că a fost scena controversată de la Vocea României.

Tudor Chirilă, reacție pe Facebook

Vineri a reacționat, printr-o postare publică pe Facebook, și Tudor Chirilă, care a scris că regretă că respectivul moment a ajuns să fie difuzat de PRO TV.

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit.

Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent. Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi «Vocea României» în care m-am lăsat dus de val şi m-am dezbrăcat în timpul filmărilor.

Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinţa fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reuşit să înduplec pe nimeni. Aşa că I did it, I own it“, a scris Tudor Chirilă.