Confidenţialitate

Holograf primeşte dublu disc de platină – VIDEO

Trupa Holograf a fost invitată în această dimineaţă în Deşteptarea unde a lansat single-ul “Deschide-mi inima”, ce se regăseşte pe albumul “Life Line”.

Băieţii au primit, în direct la Europa FM, dublu disc de platină din partea MediaPro Music pentru albumul “Life Line”, lansat pe piaţă pe 30 octombrie 2015.

“Înseamnă că a ajuns acolo unde trebuie discul asta. Vă promit că mai avem câteva piese bune, pe care vrem să le lansăm tot la voi”, a spus Dan Bittman.

Pentru momentul decernării discului, George Zafiu a îmbrăcat un tricou pe care era trecut “22.565″, reprezentând numărul de difuzări ale pieselor Holograf la Europa FM, de la înfiinţarea postului în 2000.

Trupa Holograf s-a înfiinţat în 1978, însă primul lor album a apărut în 1983, iar solist a fost Gabriel Cotabiţă. Dan Bittman, liderul de astăzi al celor de la Holograf, li s-a alăturat în 1986, odată cu apariţia pe piaţă a celui de-al doilea material discografic. În aproape 30 de ani de activitate, trupa Holograf a lansat 12 albume, iar ”Pur şi simplu’‘, din 2003, a stabilit vânzari record de 250.000 de exemplare.