Holograf – concert impresionant la Sala Polivalentă

Sâmbătă, trupa Holograf a susţinut un concert impresionant la Sala Polivalentă din București. Spectacolul a făcut parte din turneul naţional de promovare a celui mai nou album, “Life Line”. 

Show-ul din acest weekend a fost presărat cu multe surprize pentru fanii formaţiei. Printre invitaţii speciali care au alături de Holograf s-au numărat Gabriel Cotabiţă şi Mihai Pocorschi.

Spectatorii au avut parte şi de momente emoţionante. Atunci când Holograf a cântat piesa “Vine o zi”, un grup de copii îmbrăcaţi în alb a mers în public şi le-a oferit celor prezenţi în sală o îmbrăţişare sinceră. A fost un omagiu adus celor care şi-au pierdut viaţa în tragicele evenimente din ultima vreme.

Albumul „Life Line” este cel de-al optsprezecelea din cariera Holograf. Discul cuprinde şapte piese noi, dar şi trei melodii din repertoriul mai vechi al formaţiei, reimprimate: „Mafia”, „Sunt un balcanic” şi „Ai o oră să te distrezi”.

Holograf s-a înfiinţat în 1978 şi este considerată una dintre cele mai de succes trupe rock din ţară. Printre hiturile formaţiei se numără „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ţi-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Viaţa are gust” şi „Cât de departe”.