Holograf a filmat un nou videoclip pentru piesa “Daca noi ne iubim”

Clipul urmăreşte povestea unei pugiliste îndragostite de antrenorul ei. Sentimentele acesteia rămân însă neîmpărtăşite, pentru că, la final, bărbatul este întâmpinat de iubita sa.

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul ‘Dacă noi ne iubim‘, extras de pe albumul ‘Love Affair‘, cel mai recent material discografic al trupei.

Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locuri: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia a fost semnată de Iulian Moga.

Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârşit, cât şi cu restul echipei, ne-a placut foarte mult‘, a spus Dan Bittman.

Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, şi-a jucat în clip propriul rol, acela de arbitru de box. Mihai a arbitrat meciul a două luptătoare de kempo, Andreea Ciugulea (campioană mondială) şi Nicoleta Zeciu.

Scenele cu celebrul pugilist au avut loc într-o sală de sport unde se antrenează componenții lotului național de kempo condus de Amatto Zaharia şi au durat mai multe ore.

Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales că în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca în viitorul apropiat să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viața reală în foarte scurt timp ‘, a spus Mihai Leu.