Hipopotamul FIONA, vedetă de reality-show, sărbătorită la grădina Zoologică din Cincinnati

ZOO Cincinnati, statul american Ohio. A fost sărbătorită cu fast un an de la nașterea hipopotamului Fiona. Ea este o veritabilă vedetă pe internet. Nașterea prematură a Fionei, în 2017, emoționa milioane de persoane din toată lumea.

Pentru masa aniversară, tânăra Fiona a primit pepeni şi ananas, iar îngrijitorii i-au scris „Happy Birthday / La mulți ani” pe un perete al adăpostului. Fiona apărea în formă, cântărește deja 300 de kg. Internauţii din lumea întreagă au urmărit în direct pe internet ceremonia aniversară. A fost, de fapt, un nou episod din ceea ce se numește „Fiona show”.

Un clip care prezenta primul Crăciun al Fionei a fost vizionat anul trecut de peste 17 milioane de ori. Videoclipul care a recapitulat primul an din viaţa Fionei a generat, de asemenea, peste 8 milioane de vizualizări.

Povestea de viaţă a Fionei a impresionat America: venea pe lume pe 24 ianuarie 2017, înainte de termen cu aproximativ șase săptămâni. Cântărea doar 13 kg. Respinsă de mama ei, Fiona reușea să se împace cu ea, sub privirile telespectatorilor din toată lumea.

Fiona este acum un veritabil star de reality-show cu 11 milioane de vizualizări în medie pentru fiecare episod.

Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS