Havasi, pe 20 decembrie la Sala Polivalentă

Havasi, considerat cel mai rapid pianist din lume, va reveni la Bucureşti pentru a prezenta românilor noua sa superproducţie, ‘The New Havasi Symphonic Concert Show’, care va avea loc pe 20 decembrie, la Sala Polivalentă.

Havasi va prezenta în România spectacolul ‘The New Havasi Symphonic Concert Show’ pe 20 decembrie, la Sala Polivalentă, din București.

Dirijate de Péter Pejtsik, orchestra simfonică şi corul vor fi completate de 25 de solişti. Pe lângă aceştia, vor sosi la Bucureşti artişti din China, India, Brazilia, Statele Unite ale Americii şi Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicală a diferitelor continente.

Anul trecut, producţia s-a clasat pe locul al 16-lea în topul muzical Billboard 100 şi pe locul al nouălea în clasamentul Pollstar, publicaţie de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizări au plasat superproducţia alături de concertele unor mari staruri internaţionale, precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode şi linkin Park.

Havasi, pianist cu 11 discuri de platină, este un compozitor dedicat, dar şi un showman care încântă publicul. În ultimii ani, concertele sale au fost urmărite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea întreagă. Prin talentul desăvârşit şi pasiunea creativă, pianistul a construit un stil muzical complet nou, original şi unic care aduce omagiu muzicii clasice, diversităţii world music, dar şi genului rock, reuşind, în acelaşi timp, graţie inovaţiei artistice, să aducă publicul larg înapoi în sălile de concert.

Biletele pentru ‘The New Havasi Symphonic Concert Show’ sunt disponibile începând de luni în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, dar și online, pe www.myticket.ro, la preţuri cuprinse între 115 lei şi 375 de lei.