Havasi a vizitat Bucureştiul înaintea concertului de la Sala Palatului

Havasi alături de bateristul rock Endi s-au aflat într-o scurtă vizită la Bucureşti pentru a oferi detalii despre elementele de noutate ce vor fi incluse în spectacolul din data de 3 noiembrie de la Sala Palatului.

HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, biletele fiind disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, având preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.

Havasi va aduce în acest an în faţa publicului un nou spectacol grandios susţinut de peste 100 de artişti, dar şi o inovaţie muzicală prin alăturarea de stiluri diferite, o noutate în peisajul artistic contemporan. Artistul a dezvăluit ieri în cadrul conferinţei de presă de la Bucureşti noile părţi ale spectacolului. Acestea corespund celor cinci proiecte diferite, toate fiind compoziţie proprie bazată pe respectul faţă de pian.

Havasi Symphonic‘, ‘Brush and Piano‘, ‘Drum and Piano‘, ‘The Unbending Trees‘ şi ‘Havasi Classic‘ sunt un cumul artistic al inovaţiei pianistului, Havasi creând un stil nou printr-o comunicare într-un limbaj propriu, necaracteristic altor muzicieni, fără a ‘copia sau imita‘.

Pe lângă noile proiecte ‘Pensulă şi Pian‘, ‘The Unbending Trees‘ şi ‘Drum and Piano‘, artistul a oferit detalii despre ‘Havasi Classic‘, un moment ce prezintă un solo de pian cuprinzând elemente din celebre lucrări de muzică clasică.

‘Este emoţionant să asculţi doar pianul şi să laşi acest instrument perfect să vrăjească publicul‘, a comentat Havasi.