Harta interactivă cu secțiile de votare din străinătate pentru alegerile parlamentare 2016

Pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în afara ţării MAE a realizat o hartă interactivă cu secțiile de votare din străinătate pentru alegerile parlamentare 2016 pe care o puteți consulta la adresa http://www.mae.ro/locatiile_sec%C5%A3iilor_de_votare sau direct în această pagină.

Alegătorii români din străinătate vor avea la dispoziţie, pentru scrutinul din 11 decembrie, 417 secţii de votare, cu 111 mai multe decât la alegerile parlamentare din 2012 şi cu 123 mai multe decât la alegerile prezidenţiale din 2014.

Activităţile de pregătire şi organizare a procesului de votare în străinătate sunt asigurate de către Biroul electoral de circumscripţie 43 pentru cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării, după cum anunță MAE.

Informații suplimentare privind votul în străinătate sunt disponibile pe pagina de web a Ministerului Afacerilor Externe, la secţiunea dedicată alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, precum și pe site-urile misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS