Confidenţialitate

Gnohere a plecat de la FCSB

Harlem Gnohere a ajuns la un acord cu FCSB pentru rezilierea contractului, a anunţat gruparea “roș-albastră” pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 32 de ani, atacantul francez se afla la vicecampioana României din ianuarie 2017, perioadă în care a adunat 115 meciuri oficiale, marcând 51 de goluri şi oferind 6 pase decisive.

Golgeterul francezul a transmis un mesaj pe Instagram: ”Aceasta este una dintre cele mai dificile scrisori pe care le-am scris în viaţa mea. O fac cu mare tristeţe, deoarece spun la revedere unui club care m-a făcut să descopăr Europa, un vis pe care îl aveam de mult timp. Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi am profitat de fiecare minut al şederii mele. (…) Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut toţi parte din experienţa mea la acest club. Au fost toţi o sursă de motivaţie la fiecare antrenament şi la fiecare meci. Sper că activitatea mea pe teren a ajutat să le înapoiez o parte din încrederea care mi-au arătat-o.
În inima mea va fi mereu loc pentru voi, suporterii, angajaţii clubului, coechipierii care au contribuit la experienţa mea. Bucureşti (România) vă voi duce în inima mea. Cu tot ce am trăit, a fost o poveste frumoasă. Vă mulţumesc mult”, a scris Gnohere.

Eddy Harlem Gnohere s-a născut în 1988 la Paris şi a început fotbalul AS Cannes.

S-a afirmat apoi în Belgia, de unde antrenorul Mircea Rednic l-a adus în 2015 la Dinamo.

Înainte de transferul la rivala FCSB, cel supranumit “Bizonul” a evoluat în 59 de meciuri la “alb-roșii”, pentru care a înscris de 24 de ori şi a dat 8 pase de gol.

Condcatorii lui FCSB nu au anunțat, deocamdată, dacă vor cumpăra un alt atacant în locul lui Harlem Gnohere.