Confidenţialitate

Ham Fest 2016, în acest weekend la Bucureşti

La sfârşitul acestei săptămâni, Red Panda România,  un ONG de protecția animalelor cu  activitate de salvare  și educație, organizează în Bucureşti a patra ediție Ham Fest.

Va fi practic un eveniment de shopping caritabil unde puteţi cumpăra bijuterii pentru câini, haine și accesorii unice, mâncare şi alte accesorii la prețuri speciale,  urmând ca toate încasările să fie folosite pentru a ajuta animalele fără stăpân. Intrarea la Ham Fest va fi doar 1 leu.

“Donațiile colectate în cadrul HamFest ajută animalele fără stăpân salvate de asociația Red Panda. Aceste animale
sunt tratate medical (minimul necesar obligatoriu: deparazitări interne și externe, schemă completă de imunizare prin vaccinare, sterilizare), sunt hrănite și adăpostite, sunt socializate și reabilitate comportamental dacă este cazul, și ulterior sunt oferite spre adopție (în mod gratuit).

Donațiile oferite de publicul HamFest susțin toate aceste costuri necesare animalelor salvate. Circa 100 de căței sunt adoptați anual, după ce au parcurs etapele de îngrijire medicală și pregătire pentru viața în familie.

Beneficiarii imediați, care pot fi vizitați chiar în incinta HamFest, sunt cățeii de la centrul de adopții Red Panda. Îi invităm cu drag pe toți participanții la HamFest să viziteze centrul de adopții, să cunoască poveștile cățeilor salvați, să se informeze despre adopția și deținerea responsabilă a animalelor de companie, și, de ce nu, să devină voluntari alături de noi”, explică Delia Pîrvu, responsabil PR Red Panda.

HamFest 2016 are loc sâmbătă și duminică, pe 17 și 18 septembrie, între orele 11:00 și 17:00, pe Strada Barbu Văcărescu nr. 162-164, în București.

HamFest are ca scop promovarea relației armonioase dintre oameni și animale, a deținerii responsabile a animalelor de companie, a beneficiilor aduse de aceste animalele în viața oamenilor. HamFest este locul de întâlnire și socializare a oamenilor care iubesc animalele, a celor care vor să se informeze și să afle mai multe despre ele sau despre îngrijirea lor, și nu în ultimul rând, a oricărei familii sau persoane care dorește să petreacă un weekend relaxant, la iarbă verde, cu multă voie bună.

Și pentru că cel mai bun prieten al omului este câinele, la HamFest acesta este în centrul atenției. De aceea motto-ul evenimentului este:
Festivalul cățeilor și al oamenilor lor“, completează Delia Pîrvu.

Organizatorii anunţă şi că la HamFest “cei mai buni medici veterinari  vor oferi gratuit consultații de specialitate”.