Haddaway concertează la Bucureşti

Haddaway va susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria.

Autorul hitului ‘What is Love’ va susţine un concert în Bucureşti, la Cinema Patria, pe 20 noiembrie, de la ora 20.00.

Haddaway a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul ‘What Is Love’, lansat în 1993. În decursul primului an de la lansare, single-ul a fost vândut în 900.000 de exemplare în Germania şi 400.000 de exemplare în Marea Britanie. Până la sfârşitul acelui an, piesa a înregistrat vânzări de 2,6 milioane de unităţi la nivel mondial.

Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu ‘Life’, ‘I Miss You’ şi ‘Rock My Heart’, melodii ce au încins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul că Haddaway a reprezentat un fenomen pe piaţa pop-dance de la mijlocul anilor ’90 este dovedit şi de vânzările colosale ale primul album al artistului. ‘The Album’ a primit discul de platină pentru vânzările din Germania şi discul de aur pentru vânzările din Anglia şi Franţa.

Pentru concertul Haddaway care va avea loc pe 20 noiembrie, la Cinema Patria, sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP (poză şi întâlnire cu artistul) – 250 de lei, I – 200 de lei, II – 150 de lei şi III – 100 de lei.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo – Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei care doresc să comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.