Confidenţialitate

Guvernatorul Deltei despre capturile lui Grindeanu și Dragnea: Mi-ar fi plăcut să le elibereze.

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu îi critică pe premierul Sorin Grindeanu și pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul că în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de știuci capturate în Deltă.

“Ar fi putut să arate captura, să o pupe și să îi dea drumul! ‘’ a declarat șeful Rezervației la emisiunea Lumea Europa FM.

La sfârșitul lunii martie, cu doar câteva zile înainte de începerea perioadei de prohibiție, cei doi lideri s-au fotografiat cu știucile uriașe pescuite în Deltă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“-Domnul premier și domnul președinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aș fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o știucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poți să-l lași să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: ”Domnule, așa faceți în Delta Dunării!” Da, cu siguranță, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…

-De ce spuneți ”un alt guvernator”?

-Păi dacă dacă dau astfel de exemple…..”

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut  premierul Sorin Grindeanu și  liderul PSD capturile impresionante.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Interviul integral cu guvernatorul Rezervației Biosferei Deltei Dunării, Grigore Baboianu, îl puteți asculta  pe pagina noastră de internet.